Tisdag 1 November – WHISHLIST 16

namnlös-1.jpg

Snart närmar vi oss både min 18-årsdag och julafton, så idag när jag vaknade satte jag mig och pysslade ihop det här: Min önskelista!! Tänkte att jag även kunde skicka denna till mig familj istället för en tråkig lista…

 1. Ett par grå Shepard tofflor
  Nu när vintern närmar sig så är detta någon som verkligen behövs, då jag redan nu går runt med två isbitar till fötter (min pojkvän kan garanterat bekräfta detta då jag ofta värmer mina iskalla fötter på han nyvakna, varma kropp).
 2. Eva Solo Vinglas
  Emanuel har ölglas i denna kollektionen och jag som lite har längtat efter att bli en riktig vin fantast vill ju såklart även ha dessa underbara glas. Älskar att de har en skärning på snedden, de gör de lite unika. Åh!!
 3. CLEAN warm cotton
  Förra julen fick jag denna parfym som en liten roller, som man kunde ha med sig i handväskan. Ifall ni har luktat på den förstår ni vad jag menar när jag säger att det är så galet fräsch? Man luktar som att man precis hoppat ur tvättmaskinen och jag ÄLSKAR det.
 4. Marc by Marc Jacobs datorfodral
  Både för att det är sjuk snyggt, men även för att min dator just nu tar alldeles för mycket onödigt med stryk. Slänger alltid ner den utan skydd, rakt ner i väskan med nyklar och allt som kan repa. Så som sagt, behövligt och snyggt.
 5. Jag är inte perfekt, tyvärr
  Michaela Forni har ju släppt sin nya bok och jag har verkligen längtat efter att få läsa den. Jag tror den innehåller mycket vettigt och jag älskar dessutom att få ett eget urval av fina böcker att ha i bokhyllan, inte bara gamla som man fick när man var liten.
 6. Polaroid kamera (Insta Mini Max 8, White)
  Jag har stått med kameran i handen alldeles för många gånger, utan att köpa den. Varför? Det vet jag inte riktigt. Jag VILL verkligen ha den, både för att jag älskar att fotografera och för att det blir ett unik resultat som är perfekt sätt att spara minnen på.
 7. Upplevelser
  Det var svårt att hitta någon bra bild på detta, men jag önskar mig upplevelser i alla dess former. Spa, shoppingdag, middag ute, resor, hoppa fallskärm – you name it. Det blir en så personligt grej och jag älskar att hitta på saker som förgyller vardagen.

Så, det var nog mitt. Vad önskar ni er i år?
Kram /E

admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *