Före/Efter bilder lägenheten

KÖKET

I köket tapetserade vi om från dom ”italienska” tapeterna med orden ”tomat, mozarella, pizza” osv till vitt. Vi satte in ett bord jag fick av min mammas pojkvän samt satte upp en hylla där jag förtillfället har en vinflaska, två tavlor från desenio samt en liten palm. Bytte även taklampa samt ställde dit ett litet vitt bord (syns ej på bilden) där jag har lite ljus och en till tavla.

Min fina mamma hjälpte mig även med att sy upp ett par blå-vit rutiga gardiner som gör hela köket lite mer hemtrevligt. Framöver kommer även ett vinställ komma upp på väggen och så vill jag byta ut handtagen till silvriga för att få bort den lilla hemkunskap-känslan som finns i köket hehe.. Små ändringar med OJ vilken skillnad.

 

HALLEN

I hallen försvann deras bruna byrå helt då den förminskade ingången till köket. Även här tapetserade vi om från gult till vitt, bytte taklampa och ställde dit en vit malm byrå från Ikea där jag förvarar skor, vantar osv (bakom den stora vita garderoben). La dit en grå dörrmatta, ett skoställ från Ikea samt satte upp lite krokar.

Den lilla dörren ni ser bakom skostället är ett litet förråd där jag förvarar väskor, förpackningar osv. Riktigt bra men blir lätt att man bara trycker in skit där hehe… Blev iallafall en mer rymlig hall som även den blev mycket ljusare!

 

BADRUMMET

I badrummet kunde jag inte ändra så mycket då det som sagt är en hyresrätt. Jag fick göra det till min egna genom att byta duschdraperi till ett vitt, lägga dit en grå matta, sätta dit ny papperskorg och hänga upp mina fina Lexinton handdukar (ej dem på bilden). Den stora förändringen var att jag satte dit en ”Alex byrå” från Ikea med nio stycken fack där jag förvarar smink, hårprodukter osv. Behövligt!

 

VARDAGSRUMMET 

I vardagsrummet blev det stora förändringar. Vi tapetserade dock inte om, utan vi ska vänta något år med det då den tapeten som finns där nu ändå funkar. Vi satte dit nya lampor, ett vitt vitrinskåp (som jag ääälskar), vitt tv-bord som jag också fick av mammas kille, tv + tv bänk från min mammas gamla lägenhet, två tavlor från desenio, en kaktus (som jag fick av mina fina vänner i inflyttningspresent), ny soffa från Mio samt en blå matta från Rusta.

Bredvid soffan, vilket som alltså inte syns på bilden, har jag även min klädställning som jag hade i mitt förra rum hemma. Där hänger jag de finaste plaggen och stället upp lite skor. En rolig inredningsdetalj helt enkelt. Vardagsrummet är lätt mitt favoritrum och sitter i soffan nästan all tid jag spenderar här i lägenheten. Älskar det!!

 

SOVALKOVEN

I sovalkoven blev det också stor skillnad. De som bodde här innan hade endast en säng där, samt de platsbyggda garderoberna. När jag satte dit min säng vände jag även håll på den samt satte dit ett skrivbord. Då jag ska börja plugga på Chalmers till hösten vill jag ha ett bra skrivbord där jag kan få plats med alla grejer samt kunna plugga ostört.

Datorn var min systers gamla som jag fick (tycker den är så snygg) och sen bytte jag även gardinerna man drar för från svarta till gråa. Överlag i hela lägenheten har jag jobbat med färgerna vitt, grått, beige och blått – riktigt nöjd.

—————————————————————————————————————————————————————

Hoppas ni tyckte detta var ett roligt inlägg att se! Ska försöka låna min systers kamera någon dag och fota mer riktiga bilder så ni ska få se det färdiga resultatet. KRAM /E

admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *