Lördag 21 Oktober – Wishlist

1. Coco Chanels Madmoiselle Parfym! Har kört stenhårt på min ”Clean Warm Cotton” men vill ändå ha en alternativ doft som är lite mer feminin än den jag kör på nu. Tycker denna luktar sååå gott!

2. Linnelakan från HM Home, tycker de är så fint (även fast Emanuel hade vägrat sova i dem eftersom han hatar sträva saker… Jag har velat ha linnelakan länge och ifall tomten inte väljer dessa i år kommer jag nog investera i dem själv..

3. Brukar aldrig önska mig pengar, men som student med fem år av utgifter framför mig får detta komma upp på listan i år. Både till att överleva vardagen (studielitteratur, mat och sådant tråkigt), men även inför resor och en bibelskola jag vill gå på om några år!

4. Trådlösa Urbanears! Perfekt till träning, på bussen & på mina powerwalks. Så skönt att inte behöva tänka på en sladd som ändå alltid trasslar.

5. En sänggavel från Ellos Home. Tycker verkligen det är en enkel detalj som gör sängens utseende mycket mer lyxigt. Bäddningen blir också mycket finare!

6. Presentkort på fyra olika inredningsbutiker. ÄLSKAR ju som sagt att fixa i ordning hemma och allt som hör där till och min inredningssmak är lite för dyr för min plånboks bästa… Därför hade jag verkligen uppskattat lite hjälp på traven med mitt stora intresse!

7. Enkla, stilrena silversmycken. Jag har aldrig varit en smyckestjej men har insett på senare dagar att det gör så mycket till en outfit. Vill ha stilrena, inte för mycket blingbling. Älskar tunna silverarmband eller en enkel ring som i collaget ovan.

8. Ellos underbara ryamatta, som hittas i inprincip alla snygga inredningshem och jag älskar den!! Jag var inne på att köpa denna redan när vi flyttade in för ett halvår sedan, men just då stod mycket annat högre upp på priolistan…
JAG VET, det är över nästan två månader kvar till både födelsedag & jul, men jag kan inte börja önska redan nu… Då jag gav upp på tentaplugget pysslade jag ihop detta, saker som står på min wishlist i år. Gjorde även detta förra året (se det inlägget här) vilket jag tyckte var väldigt smart, då jag bara skickade iväg den till familj/släkt i bildform istället för en lista. Hoppas ni fått lite inspiration på eventuella saker att önska sig eller själva bildformatet. Puss /E. 

 

admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *