OM MIG

Skärmavbild 2015-12-08 kl. 16.02.40¨

 

Ifall jag skulle beskriva mig själv med tre ord skulle det nog vara aktiv, spontan och lycklig. En brud som aldrig tackar nej till ett äventyr helt enkelt! För över två år sedan flyttade jag hemifrån för att studera på Öckerö Seglande Gymnasieskola där jag nu läser en naturvetenskaplig linje, då jag brinner för både kemi och matte.

Under mina tre skolår här på DSG har jag gjort två större resor med vårt vackra skolskepp T/S Gunilla! På vår första resa där vi seglande runt i medelhavet i två månader (Cadiz, Cartagena, Barcelona, Mallorca, Gibraltar och Safi, Marocko). På vår andra resa korsade vi Atlanten genom att segla hela vägen från Miami hem till Öckerö igen. På vägen stannade vi  även i Charleston, Bermuda, Azorerna och Portsmouth. En helt oförglömlig resa!

Just nu bor jag i mitt nybyggda hus på Hälsö med min pappa och hans nya familj, samt min pojkvän en hel del. Här pluggar det alldeles för mycket, under tiden som vi försöker njuta av livet och träna, festa och umgås. Jag är en person som livnär mig på träning, älskar att resa och har en förkärlek till Ben & Jerry’s. Jag har en galet stor förbi för solrosor och jag hatar när det är stökigt, därav mitt extremt städade rum.

Nu vet du kanske lite mer om mig och hoppas att du vill fortsätta läsa min blogg, vart jag än befinner mig i världen. /Elvira

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *